Dari Meja Penulis : Ariff Mustaffa

Tarikh:

 

 

Kepada 'PENCARI' Pendapatan Tambahan Di Internet,

 

dakah anda salah seorang yang masih tidak mampu menghasilkan sebarang pendapatan dari internet. Hasil dari penelitian saya beberapa tahun ini mendapati masih ramai lagi yang masih tidak mampu menghasilkan pendapatan tambahan internet yang stabil, walaupun sudah lama berada di dalam bidang internet. Dan ini hasilnya, satu sistem lengkap untuk mereka yang masih belum berjaya. Sebelum saya teruskan saya ingin jelaskan bahawa, anda tidak perlu...

 

 

 

TIDAK Perlu Pening Kepala Nak Belajar Blog Wordpress sebab saya akan tunjukkan anda bagaimana buat 'Mesin Duit' dengan blog percuma kurang dari 10 minit.

 

 

TIDAK Perlu Beli Domain dan Hosting sebab teknik ini hanya menggunakan servis dan tool percuma sahaja..

 

 

TIDAK Perlu Mailing List sebab saya akan tunjukkan bagaimana 'menumpang' list orang lain secara 'SAH'

 

 

 

TIDAK Perlu Keluar Duit Iklan sebab saya akan tunjukkan cara mendapatkan trafik yang tepat untuk anda tanpa keluar duit 'Sesen' pun.

 

 

TIDAK Perlu Menulis Ebook sebab ia mengambil masa sebulan atau lebih, dan memerlukan banyak proses untuk buat duit...

 

 

TIDAK Perlu Belajar Buat Website sebab ianya mengambil masa seminggu, malah berbulan untuk pandai.

 

TIDAK Perlu Jawab Survey(borang kajiselidik) sebab anda tak banyak masa untuk itu, dan saya tahu tak anda sukakannya!

 

 

 

Dan ini yang anda perlukan...

 

 

Kemahiran asas komputer seperti cut, copy, paste, buka website, cari maklumat di Yahoo, Google dan sebagainya..

 

'BERHAJAT' mendapat 'extra income' di internet $1000 sebulan TANPA mengeluarkan modal...

 

 

 


Menghasilkan duit di internet bukanlah bergantung pada tool yang anda gunakan, semua nak 'PRO', nak beli software ratus-ratus baru boleh buat duit internet. BUKAN juga sebab anda pandai teknikal, pandai install script itu dan ini atau pandai buat web yang canggih-canggih...BUKAN! BUKAN!..anda silap! Cukup dengan mempunyai Sistem yang 'Menjadi' dan Mindset yang betul. YA! ini 'KEY' untuk menghasilkan 'Duit Sebenar' di Internet.. Mungkin anda tidak sedar ramai budak-budak sekolah sekarang pun dah pandai guna internet untuk menjana pendapatan. Kalau mereka pun boleh kenapa anda tidak.

 

 

 


Ini satu lagi masalah besar kita, sekejap nak buat adsense, sekejap nak buat MLM, sekejap nak buat sistem Matrix, sekejap itu dan ini dan akhirnya tiada satu pun yang jadi. Semua nak cepat kaya, buat hari ini esok nak terus jadi jutawan.

 

Semasa mula-mula menceburi dunia internet saya telah membaca banyak ebook tentang cara nak buat duit di internet, semuanya 'MACAM' boleh buat duit, memang pening! tak tahu nak buat yang mana dulu..masa tu saya dah terkena penyakit 'information overload' bila nak buat yang ni, rasa yang ni pulak lagi ok..jadi confused, TAPI..bila 1 teknik dah menjadi dan dah boleh dapat income tiap-tiap bulan yang lain pasti boleh ok..Ada 1001 cara untuk dapat duit di internet ini, dan anda TIDAK perlukannya, bagi orang baru cukup dengan satu cara dahulu dan usahakan sehingga menjadi. Ingat anda hanya ada beberapa jam sehari untuk melakukan kerja part-time internet ini. FOKUS! FOKUS! FOKUS! adalah sangat penting untuk memastikan ianya berjaya.

 

 

 

  

Internet hari ini dipenuhi dengan tawaran 'HEBAT', pendapatan ratusan ribu  dari pelbagai program internet, dalam dan luar negeri..sehingga banyak pihak menganggap semua benda di internet adalah TIPU dan KARUT.  Malah saya dan rakan-rakan yang menjalankan perniagaan internet juga dianggap tipu. Berhenti berangan mendapatkan pendapatan lima angka sebulan selagi anda belum berjaya mendapatkan $1000 pertama di internet dan pastikan ianya berterusan setiap bulan. Maaf, saya bukan nak lemahkan semangat anda tapi nak berangan biarlah realistik dengan keadaan kita. Sebagai orang baru anda perlu belajar beransur-ansur, begitu juga dengan pendapatan internet anda juga akan beransur-ansur naik.

 

 

 

 

  

pa yang paling saya takut masa mula sertai program di internet ialah 'kena tipu', sebelum buat selalu terdetik dalam hati boleh jadi ke ni? tak buang masa ke? Kali pertama dapat cek dari program internet yang saya sertai, saya sendiri tak pasti adakah ia laku di Malaysia atau tidak. sampai la saya sendiri melihat hasilnya bila cek itu boleh di bank-in/ditunaikan di bank-bank tempatan seperti CIMB dan Maybank. Peluang di internet memang lumayan jika dilakukan dengan betul dan bersungguh-sungguh. Bayangkan anda mendapat $1000 sebulan tanpa berpeluh, cukup dengan sedikit kemahiran dan kesungguhan. Ramai Malaysia kini menggunakan internet sebagai sumber pendapatan tambahan mereka malah ada yang bekerja sepenuh masa di internet.

 

 

 

 

 

 

Bernilai RM 97

teknik 1000 sebulan

perhatian: produk ini adalah dalam bentuk download(digital) dari internet.

 

 

Pakej lengkap ini merupakan panduan yang padat dengan teknik-teknik untuk anda membantu anda menghasilkan pendapatan tambahan di internet dengan sistem yang berkesan. Antara perkara-perkara yang akan diketahui ialah...

Bagaimana untuk mencari keyword yang 'boleh buat duit' dengan hanya menggunakan sumber PERCUMA yang berkesan, malah lebih baik dari yang berbayar.

 

Bagaimana membuatkan Blog yang kurang trafik tetapi mampu memberikan pendapatan kepada anda setiap bulan.

 

Cara menghasilkan 'Money Machine Blog' dengan mudah tanpa perlu mengupah webmaster kurang dari 10 minit.

 

Bagaimana mempromosikan produk dan dibayar di antara RM60-RM300 (atau lebih) melalui satu program internet yang dahulunya tidak boleh disertai oleh rakyat Malaysia. Saya akan tunjuk cara dari mula mendaftar hingga memilih produk.

 

Teknik untuk berada di ranking 10 pertama Search Engine tanpa perlu menjadi 'GURU' SEO.

 

Berapa hari sekali anda patut post artikel di blog, 1 hari, 2 hari atau 1 bulan sekali..saya akan terangkan tricknya di dalam panduan ini.

 

Cara 'TERMALAS' mengedalikan blog, tetapi dalam masa yang sama masih menghasilkan duit setiap bulan.

 

Di mana kita oleh mencari forum yang mempunyai beratus ribu ahli dan mendapat trafik PERCUMA daripadanya.

 

Bagaimana 'Mencuri' trafik daripada blog lain tanpa dituduh melakukan SPAMMING.

 

Bagaimana mendapat trafik PERCUMA dengan 'Menumpang' list orang lain secara 'SAH'.

 

Program internet mana yang boleh dipercayai dan mampu memberikan pendapatan yang stabil setiap bulan.

 

dan banyak lagi....


 

 

 

 

 

 

Mari kita lihat dengan terperinci modul-modul yang disediakan untuk membantu anda mencapai sasaran $1000 setiap bulan, ini merupakan modul lengkap yang mampu dilakukan oleh kebanyakan pengguna internet yang 'biasa'.

 

 

Module #1 - Manual

 

panduan internet

Manual ini akan menerangkan secara keseluruhan tentang

"Teknik 1000 Sebulan" ini.

 

 

 

 

Module #2 - Step-by-Step Video Tutorial

 

 

 

 

 

Step-by-step video tutorial untuk anda memahami panduan ini dengan lebih mudah lagi. Di bawah ini saya tunjukkan dengan lebih terperinci lagi tentang video ini...

 

Video Tutorial # 1 

Teknik Untuk Mencari Keyword Yang 'Boleh Buat Duit' Di Internet

 

  • Teknik 'RAHSIA' melakukan carian keyword yang mampu memberikan pendapatan pada anda tetapi kurang pesaing dengan menggunakan beberapa servis percuma yang berkesan.

  • dan banyak lagi tip akan saya dedahkan

 

 

Video Tutorial # 2 

Cara Betul Mendapatkan & Menggunakan Bahan PERCUMA Untuk Website Anda.

  • Cara mendapatkan bahan percuma dengan lebih mudah berkesan.
  • Bagaimana memilih artikel dengan betul
  • Di mana sumber artikel percuma yang terbaik.
  • dan banyak lagi..

 

 

Video Tutorial # 3

Bagaimana Menghasilkan Blog Dengan Pantas Dan Mendapat Ranking Yang Tinggi Di Search Engine.

  • Step-by-step menghasilkan blog dengan pantas..

  • Template mana yang berkesan untuk mendapat ranking yang tinggi.

  • 'Trick' melakukan post untuk membantu blogspot anda berada di ranking 10 pertama Search Engine.

  • dan banyak lagi..

 

Video Tutorial # 4 

Bagaimana  Untuk Mendapatkan Banyak Trafik Segera Dan Menghasilkan Banyak Backlink Dalam Masa Yang Pantas Dengan Hanya Menggunakan Servis PERCUMA.

  • Bagaimana mendahului pesaing anda di Search Engine dengan hanya menggunakan servis percuma
  • Apa perkara yang 'MESTI BUAT' selepas post artikel anda
  • Teknik 'simple' mendapatkan banyak link dari web yang mempunyai Page Ranking yang tinggi.
  • dan banyak lagi..

 

 

Video Tutorial # 5 

Bagaimana Mendapatkan Trafik Dari Forum/Blog Dengan Mudah

  • Bagaimana mencari forum/blog dengan yang boleh buat website ada 'DIHUJANI' trafik

  • Ada berjuta forum diinternet, bagaimana memilih forum/blog yang baik untuk anda

  • dan banyak lagi..

 

 

 

Video Tutorial # 6 

Bagaimana Mendaftar & Mencari Produk Yang 'Boleh Di Jual' Di Clickbank

  • Cara berkesan mendaftar Clickbank (p.s: ramai orang buat silap masa daftar hingga jadi masalah)
  • Bagaimana memilih produk di Clickbank yang menguntungkan anda
  • dan banyak lagi tip rahsia yang akan diterangkan..

 

 

Video Tutorial # 7 

Bagaimana Mengubah Template Blog Menjadi Seperti Premium Template Yang Menarik

  • Cara mengubah template biasa ke template premium dengan beberapa klik mudah
  • Saya akan terangkan setting 'POWER' agar blog percuma anda nampak seperti professional
  • dan banyak lagi..

 

 

 

 

 

Module #3 - Day-to-Day Goal Setting

 

Day-to-Day Blueprint ini akan membantu akan mencapai matlamat ke arah $1000 sebulan dengan lebih mudah lagi. Saya telah susun secara detail semua langkah yang perlu anda lakukan agar anda tahu di mana untuk mula dan apa yang patut dilakukan. Template dalam MS Excel juga disediakan untuk digunakan oleh anda nanti.

 

 

 

Module #4 - Customized Premium Template

 

blog template

 

Template ini akan menjimatkan masa anda berjam-jam untuk menghasilkan blog yang boleh 'buat duit'. Template ini telah direka untuk membuatkan blog anda nampak lebih professional lagi, antara ciri menarik template ini ialah High CTR untuk  Adsense dan 'sesuai untuk produk affiliate'. Dengan template ini anda tidak perlu risau lagi tentang macam mana nak letak adsense dalam post blog atau bagaimana nak letak banner affiliate. Segala telah dilakukan untuk memudahkan anda. Untuk lebih jelas lihat di sini.

 

 

 

 

 

 

 

Panduan Lengkap - Saya beri anda pakej lengkap, dari manual, goal setting plan dan video tutorial lengkap untuk membantu anda menghasilkan $1000 pertama tanpa sebarang modal.

 

Tiada Risiko  - Saya tahu anda 'curiga'. Saya beri anda jaminan 30 hari. Anda boleh pulang semula produk saya dan dapatkan wang anda semula sekiranya tidak berpuas hati...

 

Sistem 'Menjadi' - Ini bukan tool atau software untuk buat duit yang belum tentu jadi. Ini sistem 'menjadi' yang telah didokumenkan menjadi panduan yang mudah diikuti walaupun anda seorang suri rumahtangga.

 

Tanpa Modal Untuk Mula - Tiada sebarang tool, software atau servis berbayar lain yang anda perlu beli atau langgan untuk berjaya dalam Teknik $1000 Sebulan™ ini. Semuanya mengguna tool dan servis PERCUMA yang terbukti BERKESAN.

 

Harga Serendah RM97 - INGAT! ini bukan ebook 50 muka surat dengan harga RM50 tapi ini PAKEJ LENGKAP dengan harga serendah RM97 sahaja.

 

 

 

 

 

Nanti! Biar Saya Gandakan Nilai Wang Anda...

...Anda Juga Akan Mendapat BONUS MENARIK (bernilai USD 148) Di Bawah Dengan PERCUMA

 

note: bonus ini sah pada tarikh yang ditetapkan sahaja dan akan ditarik bila-bila masa.

 

 

Bonus #1

Traffic Explosion - Bernilai USD 27

  free traffic

Traffic Explosion

How To Get Massive Traffic To Your Blog Daily.

 

Ebook yang patut dibaca oleh mereka yang ingin serius dengan blog. Padat dengan tip berguna yang mampu memberikan blog anda trafik setiap hari.

 

 

 

Bonus #2

Yahoo Answers Traffic Secret - Bernilai USD 47

  yahoo answer tips Yahoo Answers Traffic Secret

Ebook menarik tentang cara mencari trafik dengan menggunakan Yahoo Answers, Huraian yang cukup jelas dan terperinci tentang kaedah Yahoo Answers ini. Apa yang menarik ialah Yahoo Answers mampu memberikan ratusan, malahan ribuan hit ke website anda setiap hari dengan PERCUMA tanpa modal untuk melakukan pengiklan.

Yahoo Answers hari ini merupakan antara website authoriti yang digemari oleh enjin pencari.

 

     
 

 

 

Bonus #3

Free Traffic Method- Bernilai USD 37

  free traffic Free Traffic Method - How To Get Lots Of Free Traffic To Your Site Without Spending A Fortune

Ebook ini akan menerangkan anda tentang pelbagai cara mendapatkan traffik ke website dengan percuma. Kebanyakkan panduan traffik yang diterangkan adalah menggunakan kaedah WEB 2.0 yang berkesan.

WEB 2.0 merupakan sumber pilihan oleh blogger di dalam mencari trafik yang berterusan.

 

 

 

 

 

Bonus #4

Bloggers Guide To Profits - Bernilai USD 37

  blog profit Bloggers Guide To Profits

Panduan mudah tentang penggunaan blog dalam pelbagai bidang, sama ada personal atau perniagaan.

 

   
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Takde Nak Sorok-Sorok” 

 


Ini yang saya mahu, ajar semua, takde nak sorok-sorok..semua dia tunjuk. Banyak panduan yang saya baca tak tunjukkan dengan detail..saya suka style cam ni..Ini cuma pandangan saya saja. itu saja, terima kasih. 

 

~Shafiq
 

  

 

 

 

“Guna Cara Free” 

 


Saya suka sebab ia guna cara free jer. Sesuai dengan diri saya yang kurang budget, internet kat umah saya pun guna dail-up jer, saya yakin dengan panduan dalam teknik 1000 sebulan ni saya dapat tambah duit poket saya setiap sebulan. Video dia jelas dan senang faham. Terima kasih en. ariff sebab hasilkan panduan yang mudah macam ni..

 

~Mohd Fauzan
 

  

 

 

 

“Buta IT” 

 


Saya memang minat ngan internet ni, tapi banyak sangat benda yang saya tak faham. Bila ariff bagi saya cuba produk dia ni saya confident sikit nak buat semula kerja internet ni..panduan dia citer detail, saya yang buta IT pun leh faham.

 

~Pn. Syikin
 

  

 

 

 

“Nampak Cara Yang Betul” 

 


Ada teknik yang diterangkan memang saya dah try dulu, tapi saya tak yakin sangat...rasa macam tak boleh jadi jer... tapi bila En.Ariff tunjuk semula dalam panduan ni, baru saya nampak cara yang betul. Saya harap dapat capai target 1000 sebulan macam dalam panduan ni..

 

~Fauzi Kasim
 

  

 

 

 

“Saya Respect” 

 


Walaupun takde benda yang baru (pada saya la..sebab saya dah lama dgn internet) tapi dia punya guide memang saya respect. Untuk budak-budak baru yang tak tau nak buat duit lagi memang bagus utk belajar. Saya pun tak nak komen lebih-lebih, nanti orang kata nak wat gempak lak...;) nak tau beli la sendiri..

 

~Hafiz
 

  

 

 

 

“Saya Yakin Akan Buat Duit” 

 


Sebagai orang baru saya rasa panduan ni jelas, mudah faham dan boleh ikuti oleh orang-orang baru..step dia juga terperinci dan ada contoh yang baik untuk digunakan. Saya memang lom buat duit lagi dengan teknik ni sebab saya baru lagi dapatkannya..saya akan lakukan dan saya yakin akan buat duit dengan cara ni.. tq.

 

~Munirah Ishak
 

  

 

 

 

“Langkah Demi Langkah” 

 


Ok ni pendapat saya, saya nak kata baru sangat kat internet takde la, penah juga la dapat duit, tapi sekali jer la..Panduan yang ariff tunjukkan memang mudah dan saya rasa boleh ikut. Persembahan video dia pun menarik dan jelas. langkah demi langkah nak buat apa pun ada diberikan. Setakat ni saya rasa inilah panduan yang lengkap. Tahniah, saya sokong anda ariff.

 

~En. Abdullah
 

  

 

 

 

Wang Anda Selamat

Dan Dijamin Oleh
100% Money Back Guarantee, TIADA RISIKO

100% Iron Clad Money-Back Guarantee

Dapatkan "Teknik 1000 Sebulan" sekarang, baca dan cuba teknik yang diterangkan. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk saya dalam masa 30 hari, cuma emailkan kepada saya dan wang anda dikembalikan 100%.Tanpa Soal Jawab!


 

 

 

 

 

 

YA! - Saya Ingin Memiliki Pakej Lengkap 'Teknik $1000 Sebulan™' ini Sekarang!

  • Saya bersedia untuk menguasai teknik-teknik yang diajarkan di dalam 'Teknik 1000 Sebulan' ini.
  • Saya layak mendapat harga promosi RM97 dan bonus menarik bernilai USD 148 dengan PERCUMA.

 

 

 

 

 

Salam Sukses,

 

 

Ariff Mustaffa

 

 

P.S: Jangan lupa! saya juga menawarkan anda 100% money back guarantee selama 30 hari. Sebaik sahaja anda membuat pesanan anda sudah boleh mencuba panduan ini. Dan sekiranya anda ubah fikiran dan tidak berminat, email kepada saya dan saya akan pulangkan wang anda. Anda tidak rugi apa-apa. Segala risiko adalah atas saya. download sekarang.

 

 

 

 

© 1000Sebulan.com

Penafian Pendapatan

PELBAGAI USAHA TELAH DILAKUKAN UNTUK MEMASTIKAN SEMUA INDIVIDU MENCAPAI KEJAYAAN SEPERTI YANG DIRANCANGKAN. TIADA JAMINAN BAHAWA ANDA AKAN MENDAPAT PULANGAN SEPERTI YANG DIGAMBARKAN. SEGALA CONTOH PENDAPATAN YANG DITUNJUKKAN TIDAK BOLEH DIANGGAP SEBAGAI JANJI ATAU JAMINAN. POTENSI PENDAPATAN ADALAH BERGANTUNG KEPADA USAHA INDIVIDU YANG TERBABIT. PIHAK KAMI TIDAK MENJALANKAN 'SKIM CEPAT KAYA' ATAU SKIM PELABURAN.

TAHAP KEJAYAAN IALAH BERGANTUNG KEPADA MASA, KEWANGAN, PENGETAHUAN YANG DIGUNAKAN DAN PELBAGAI KEMAHIRAN LAIN YANG BERKAITAN.

SETIAP INDIVIDU MEMPUNYAI KEMAHIRAN DAN KEMAMPUAN YANG BERBEZA-BEZA, DENGAN ITU PIHAK KAMI TIDAK MENJAMIN SEBARANG KEJAYAAN ATAUPUN TAHAP PENDAPATAN MAHUPUN BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG TINDAKAN YANG ANDA LAKUKAN.

SEBARANG CONTOH PENDAPATAN YANG DITUNJUKKAN DI SINI ATAU DI DALAM BAHAN-BAHAN JUALAN/PROMOSI PIHAK KAMI IALAH MERUPAKAN PERKIRAAN KAMI TENTANG POTENSI PENDAPATAN YANG BERPANDUKAN KEPADA PENGALAMAN DAN PELBAGAI SUMBER BERKAITAN .


 

Legal Information
Earnings Disclaimer | Privacy Policy | Terms Of Service  | Contact Us